22. november 2021 - 13:38

App linkNu på Google Play

Påvirket mand i varebil påkørte lastbil

Påvirket mand i varebil påkørte lastbil

22. november 2021 - 13:38

Kl. 4.44 natten til lørdag rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en lastbil og en varebil var stødt sammen på Køge Bugt Motorvejen i det nordgående spor ved Greve. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Det viste sig, at en 37-årig mandlig lastbilchauffør fra Hviderusland kørte i en lastbil i nordlig retning, da han pludselig bagfra blev påkørt af en varebil, som en 33-årig mand fra Slagelse var fører af. Den 33-årige blev skønnet påvirket af både spiritus og narkotika under kørslen, hvorfor han blev sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven. I forbindelse med en kortvarig anholdelse fik den 33-årige udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Den 33-årige slap med diverse knubs som følge af påkørslen, mens lastbilchauffør var uskadt. Varebilen fik store skader som følge af uheldet, mens skadernes omfang på lastbilen var mindre. Politiet afventer nu analyseerklæringer fra de udtagne blodprøver, før sagen kan afgøres strafferetligt.

I forbindelse med politiets tilstedeværelse på motorvejen i anledning af færdselsuheldet blev to patruljebiler med udrykningssignalerne tændt anvendt som afspærring af uheldsstedet med lastbilen og varebilen. Dette overså en 18-årig kvinde fra Tune, da hun i en personbil kørte ad motorvejen i nordlig retning frem mod det afspærrede uheldssted. Den kvindelige bilist påkørte de to politibiler, der var placeret i vognbanen længst til højre på motorvejen. Hverken den 18-årige eller en politibetjent i den ene politibil kom til skade ved påkørslen, som kun medførte ringe skade på de tre implicerede køretøjer. Politiet registrerede blot omstændighederne og parterne i dette uheld.

Læst i alt:

624 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger