5. januar 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Palfinger lancerer PALdrive til hurtige leveringer

5. januar 2021 - 01:44

Palfinger lancerede i 2020 et nyt koncept med færdige opbygninger, hvor lastbil og kran monteres i en samlet enhed hos Palfingers MCC (Mounting Competition Center) i Østrig – og leveres færdigopbygget fra fabrikken, klar til brug.

 

- Vores nye koncept, PALdrive, som vi lancerede tidligere på året, er kommet godt fra start. Og vi er stolte af, at kunne tilbyde nøgleklare opbygninger, som hurtigt kan løse kundernes behov - når de skal bruge materiel her og nu, siger Lars Hansen, Palfinger Danmarks salgschef for Syd- og Vestsjælland.

 

Firmaet JOP fra Kvistgaard i Nordsjælland fik i efteråret 2020 leveret en Scania P360B 6x2 med Palfingers PK 26.002 EH, hvor den maksimale hydrauliske rækkevidde er 14,4 meter. Hele opbygningen blev skruet sammen hos Palfinger i Østrig.

- Der er jo fuld fart på byggeriet i øjeblikket, så vi har rigtig mange opgaver i ordrebogen og har derfor løbende brug for nyt materiel, der kan leveres så hurtigt som muligt. Vores strategi er at byde ind på alle opgaver, men det kræver naturligvis, at vi så også har materiellet til at løse opgaven, siger Henrik Dahl Pedersen, direktør i JOP.

Læst i alt:

719 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke