21. august 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Palfingers nye bæltekran er startet på jobbet

21. august 2019 - 01:44

Tonny Sørensens Kranservice i Esbjerg tog for nylig verdens første serieproducerede bæltekran Palfinger i Østrig i brug. Bæltekranen – en PCC 57.002 – blev sendt i aktion i centrum af Esbjerg, hvor der i øjeblikket er gang i en omfattende renovering af bymidten.

 

Bæltekranen fra Palfinger er en allround kran, der dækker en række forskellige arbejdsområder. Det unikke ved PCC 57.002 er den ekstraordinære mobilitet, et meget kraftfuldt drev, og den lave frihøjde, som gør det nemt at arbejde i vanskeligt terræn eller ved opgaver, hvor der kun er ganske lidt plads. Det gør den særdeles velegnet til at arbejde inden døre - f.eks. i fabriksbygninger. Det gælder også på byggepladser, hvor der er brug for lidt ekstra kræfter for at komme frem, og hvor pladsen er trang.

Afhængig af opgaven har PCC 57.002 aftagelige ballastvægte, og bæltes kan afmonteres, så bæltekranen udelukkende bevæger sig ved hjælp af støttebenssystemet, når der er brug for særlig lav kørehøjde.

 

»En af de store fordele ved vores nye materiel er, at vi nu kan få meget nemmere adgang til steder, hvor der er meget lidt plads. Det giver os mulighed for at arbejde langt mere effektivt og hurtigere end tidligere. Noget lignende havde været meget vanskeligt med en traditionel lastbilkran,« siger Rasmus Sørensen fra Tonny Sørensens Kranservice, der til daglig er operatør af bæltekranen.

Læst i alt:

1489 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger