5. april 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Pihlen taler på ITD’s generalforsamling i weekenden

5. april 2019 - 01:44

Stefan Søsted, Færdselsstyrelsens direktør, samt Kristian Pihl Lorentzen, Venstres transportordfører, er gæstetalerne på ITD’s generalforsamling lørdag 6. april 2019 på Hotel Opus i Horsens

 

Færdselsstyrelsens direktør, Stefan Søsted får fra den 1. januar 2020 en del nye opgaver, når styrelsen overtager ansvaret for afvikling af køreprøver, udstedelse af kørekort og førerkort (takografkort) og håndteringen af særtransporttilladelser fra politiet.

 

»I ITD har vi i mange år arbejdet for at få samlet regeludstedelsen og administration i én og samme myndighed i Færdselsstyrelsen for at få en mere helhedsorienteret administration og forenklede sagsgange. Vi ser frem til at høre, hvordan Færdselsstyrelsen vil gribe den nye opgave an,« siger ITD´s administrerende direktør, Carina Christensen.

 

Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen, bringer nyt fra Christiansborg, hvor regeringen og Dansk Folkeparti jo vil afsætte 112,7 milliarder kroner over de næste ti år til investeringer i landets infrastruktur.

»Infrastrukturplanen indeholder rigtig mange gode initiativer, og vi glæder os selvfølgelig over, at midlerne primært er rettet mod investeringer i vejnettet. Vi ser frem til at høre mere om planerne, herunder eventuelt en vurdering af mulighederne for at få en bred politisk aftale om udspillet,« siger Carina Christensen.

Læst i alt:

461 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger