21. juni 2022 - 23:27

App linkNu på Google Play

Podcast: Lønnen skal op med 50 procent

Podcast: Lønnen skal op med 50 procent

21. juni 2022 - 23:27

En ny episode af Lastbil Magasinets podcast for chauffører og vognmænd er sendt ud. Den nye udsendelse ligger allerede klar i din podcast-app på telefonen - eller du kan lytte til den lige her.

 

Chauffører får alt for lidt i løn - lyder budskabet fra en velkendt vognmand, der ikke ser de nye og omdiskuterede arbejdstidsregler som det største problem for at få chauffører bag rattet i de danske lastbiler.

 

- Hvis bare vi kunne komme så langt, at chauffører blev anerkendt som andre arbejdstagere. Hvis de skulle op på niveau med andre brancher, skal lønnen op med mellem 30 og 50 procent. Det lyder jo helt vildt, men man ser i dag, at ikke engang udenlandske chauffør gider arbejde i Danmark, siger vognmand Bjarne Nielsen bl.a. i podcasten.

Hvordan gør man så noget ved det? Det taler vi med den nordjyske vognmand om i denne udsendelse, hvor vi også har en fart-quiz, nye Scania-modeller, en milepæl for DAF, afgørelse på en chaufførs opsigtsvækkende borgerforslag i Folketinget, vanvidskørsel på tankstationen og nyt om lastbiltræf, der har succes, og nogen der lukker - og ikke gør det alligevel.

 

Lastbil Magasinets podcast er udgivet af Danske Transport Medier og præsenteret i samarbejde med Euromaster.

 

Du kan lytte til den sidste nye episode af Lastbil Magasinets podcast her.

 

Her kan du lytte til alle episoder af Lastbil Magasinets podcast. Du kan abonnere - helt gratis - på Lastbil Magasinets podcast via din podcast-app på din smartphone.

Læst i alt:

1293 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke