5. august 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

Podcast: Sommerspecial med lastbilnyt og en kendt vognmand som vikar

Podcast: Sommerspecial med lastbilnyt og en kendt vognmand som vikar

5. august 2021 - 01:45

En ny episode af Lastbil Magasinets podcast for chauffører og vognmænd er sendt ud. Den nye udsendelse ligger allerede klar i din podcast-app på telefonen - eller du kan lytte til den lige her.

 

Lastbil Magasinets podcast udkommer i endnu en særlig sommerudgave, hvor vært Rasmus Haargaard denne gang har selskab af vognmand Jens-Ole Larsen, der træder til som ferievikar til en snak om nogle af de seneste nyheder fra transportens verden.

 

Vi taler lidt om de mange trafikmilliarder, der er blevet delt ud, og forholdene for chaufførerne på vejen. Snakken kommer i særdeleshed også omkring konkurrencen fra statens fragtfirma, der igen har tabt millioner af skattekroner i seneste regnskab.

 

En politisk strid fra varebilernes verden kommer vi også ind på, en nyhed om flere spejlfrie lastbiler, og så virker det som om, at vejpakken allerede kan mærkes på vejene – eller hvad?

Til sidst vender vi perspektiverne i et nyt – og gammelt – lastbilmærke, der snart vender tilbage til det danske marked. Og det vækker også minder hos vognmanden fra Slagelse.

 

I studiet er Lastbil Magasinets redaktør, Rasmus Haargaard, og vognmand Jens-Ole Larsen. Udsendelsen er produceret af Stine Pilgaard.

 

Lastbil Magasinets podcast er udgivet af Danske Transport Medier og sponsoreret af Volvo Trucks og Euromaster.

 

Her kan du lytte til alle episoder af Lastbil Magasinets podcast.

Læst i alt:

398 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger