27. oktober 2021 - 09:45

App linkNu på Google Play

Podcast: Studenterchaufførens fortællinger

Podcast: Studenterchaufførens fortællinger

27. oktober 2021 - 09:45

En ny episode af Lastbil Magasinets podcast for chauffører og vognmænd er sendt ud. Den nye udsendelse ligger allerede klar i din podcast-app på telefonen - eller du kan lytte til den lige her.

 

Lastbil Magasinets podcast udkommer denne gang i en særlig efterårsspecial med en bonus-episode, hvor lastbilchauffør Brian Brandt fortæller om sine oplevelser igennem 25 år som chauffør på studenterlastbiler.

 

Brian Brandt har oplevet lidt af hvert - og i denne podcast kan du bl.a. høre om dengang, Brian Brandt med hornet i bund måtte flygte med sine studenter ud af et boligkvarter, mens lastbilen blev udsat for et voldsomt bombardement - eller om dengang Brian Brandt blev overfaldet af en af sine egne passagerer.

I denne samtale med Rasmus Haargaard fra Lastbil Magasinet fortæller Brian Brandt fint og nuanceret om de mange oplevelser, og om hvordan baggrunden for de voldsomme episoder ikke altid er, som de bliver fremstillet i første omgang.

 

Her kan du lytte til alle episoder af Lastbil Magasinets podcast.

Læst i alt:

558 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke