28. marts 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

Podcast: Tv-vært hylder landets chauffører

Podcast: Tv-vært hylder landets chauffører

Udfordringerne ved at tage stort kørekort har givet tv-vært Christian Degn ekstra respekt for landets lastbilchauffører, fortæller han i en ny podcast. (Arkivfoto)

28. marts 2022 - 01:44

En ny episode af Lastbil Magasinets podcast for chauffører og vognmænd er sendt ud. Den nye udsendelse ligger allerede klar i din podcast-app på telefonen - eller du kan lytte til den lige her.

 

I denne udsendelse taler vi bl.a. med Christian Degn, som for nylig fik en af sin tv-karrieres største udfordringer, da han satte sig på skolebænken for at tage stort kørekort. Tv-værtens oplevelser er blevet til et program på TV2 – og det er ikke tilfældigt, at han lige kastede sig over udfordringerne som lastbilchauffør, fortæller Christian Degn i den nyeste episode af Lastbil Magasinets podcast:

 

- Vi skal jo alle sammen være her, og derfor ville jeg gerne lave en hyldest til alle landets lastbilchauffører, fordi jeg kan jo godt se, at det her land hænger på ingen måde sammen uden alle landets chauffører, siger Christian Degn blandt andet i podcasten.

I udsendelsen fortæller den kendte tv-vært også om bøvl ved teoriprøven, udfordringerne med at manøvrere de store køretøjer og meget andet.

 

Lastbil Magasinets podcast er udgivet af Danske Transport Medier og præsenteret i samarbejde med Euromaster.

 

Du kan lytte til den sidste nye episode af Lastbil Magasinets podcast her.

 

Her kan du lytte til alle episoder af Lastbil Magasinets podcast. Du kan abonnere - helt gratis - på Lastbil Magasinets podcast via din podcast-app på din smartphone.

Læst i alt:

537 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger