28. januar 2022 - 10:52

App linkNu på Google Play

Polak med rendegraver ramte broen

Polak med rendegraver ramte broen

28. januar 2022 - 10:52

Kl. 9.51 onsdag fik politiet en melding om, at der var sket et uheld på Østre Ringvej ved en gangbro hen over vejen, da gangbroen var blevet ramt.


Det viste sig, at en 57-årig mandlig lastbilchauffør fra Polen havde transporteret en rendegraver på en anhænger. Ved passage af gangbroen havde rendegraverens gravearm ramt gangbroen, så gravearmen var blevet revet af rendegraveren.


Ingen kom til skade ved uheldet, men det lokale redningsberedskab blev tilkaldt til opsamling af udstrømmende hydraulikolie.


Ringsted kommune blev også underrettet om påkørslen af gangbroen, som umiddelbart ikke havde taget skade. Også Vejdirektoratet blev som vejmyndighed underrettet, da der var opstået nogle små huller i asfalten, da gravearmen var faldet af.


Politiet afsluttede indsatsen på stedet kl. ca. 11.30 og registrerede blot omstændighederne ved uheldet, opyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

1349 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke