8. oktober 2019 - 14:38

App linkNu på Google Play

Politi anholder fire chauffører fra Padborg-firma

Politi anholder fire chauffører fra Padborg-firma

8. oktober 2019 - 14:38

En vognmand med hovedsæde i det sydlige Jylland har været mål for en større aktion, hvor tungvognscentrene har ransaget en virksomhed, der var mistænkt for brug af falske dokumenter til brug for ulovlig cabotagekørsel.

 

I alt har vi anholdt fem personer, hvoraf fire er chauffører og en er ansat i virksomhedens hovedkontor i Padborg. Vi vurderer pt. om de skal fremstilles i grundlovsforhør, men to af de anholdte chauffører er blevet løsladt. I alt er fire lastbiler blevet beslaglagt i sagen, der startede kl. 09.00 tirsdag morgen.

 

»Vi har iværksat denne aktion for at sætte en stopper for lovovertrædelser i vognmandsbranchen. Der skal være lige vilkår og ordnede forhold for de virksomheder, der lever af at køre med fragt, og hvis enkelte virksomheder lever højt på at snyde systemet, så skal de standses og bringes til ansvar for deres handlinger,« siger politikommissær Henrik Fobian fra Midt- og Vestsjællands Politi, der oplyser, at politiet har stor fokus på ulovlig cabotagekørsel.

Midt- og Vestsjællands Politi har ikke yderligere kommentarer til dagens aktion, idet efterforskningen af virksomheden pågår. Flere personer skal afhøres, og virksomhedens dokumenter skal undersøges, før der kan tages stilling til, om der skal ske fremstilling i grundlovsforhør.

Læst i alt:

1721 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke