Politi

24. juni 2021 - 21:26

App linkNu på Google Play

Selvtægt kostede seks måneders fængsel

Selvtægt kostede seks måneders fængsel

24. juni 2021 - 21:26

En 43-årig vognmand fra Børkop blev forleden idømt seks måneders fængsel for et voldeligt overfald på en rumænsk dieseltyv, skriver vafo.dk.

 

Vognmandenen havde bemærket, at en rumænsk lastbil havde lusket rundt på firmaets plads om natten, og siden efterlyste han via Facebook lastbilen med dens registreringsnummer.

 

10. april blev lastbilen spottet på en plads i Egtved, hvor vognmanden sammen med flere andre kørte ud for at konfrontere rumænerne. Optrinet endte bl.a. med, at den 43-årige danske vognmand slog den ene rumæner flere gange, tog kvælertag på ham og slog ham med et jernrør.

 

Efterfølgende forsøgte vognmanden at tvinge rumæneren til at hæve 3.000 euro som betaling for den stjålne dieselolie. Det lykkedes dog ikke.

Vognmanden blev også dømt for ulovlig tvang, fordi han efterfølgende beordrede rumæneren ind i den lastbil, han var kommet kørende til stedet i, hvorefter de kørte afsted med det formål at få rumæneren til at hæve 3000 euro som betaling for den stjålne dieselolie. Det lykkedes dog ikke at skaffe pengene.

Læst i alt:

3228 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke