Politi

24. februar 2022 - 12:20

App linkNu på Google Play

Tyveri fra seks varebiler i Lejre

Tyveri fra seks varebiler i Lejre

24. februar 2022 - 12:20

Hele seks firmavarebiler blev udsat for tyveri i løbet af natten mellem tirsdag og onsdag i Lejre kommune. Det fremgår af de seks anmeldelser, som politiet har modtaget i løbet af onsdagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

De fem af varebiler var parkeret på vejene Åsvejen, Jernbanevej, Humlehaven, Birkevej og Holbækvej i Hvalsø, mens den sjette varebil var parkeret på Rørsangervænget i Kirke-Såby. Et par af varebilerne har endda været parkeret inde i indkørslerne hos brugerne af køretøjet, men selv det har ikke forhindret tyveri.

 

Tyverierne er i alle seks tilfælde sket på samme måde, idet tyven eller tyvene har opbrudt af døren ind til varerummet, hvorfra der i alle tilfælde blev stjålet primært værktøj, men også fx VVS-artikler, rotationslaser og en HFI-tester.

Politiet har nu registreret de seks anmeldelser, hvor der ikke umiddelbart er markante spor at forfølge for at få opklaret tyverierne. Hvis nogen har bemærket usædvanlig aktivitet i Hvalsø eller Kirke-Såby natten mellem tirsdag og onsdag, hører politiet gerne herom på tlf. 114.

Læst i alt:

1350 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger