Politi

20. maj 2021 - 13:22

App linkNu på Google Play

Ung kvinde ramt af lastbil - bil og chauffør er efterlyst

Ung kvinde ramt af lastbil - bil og chauffør er efterlyst

20. maj 2021 - 13:22

Klokken 14.50 onsdag fik politiet anmeldelse om, at en 18-årig kvinde fra Ringsted var blevet væltet omkuld af en lastbil i et fodgængerfelt ved rundkørslen på Næstvedvej/Bragesvej i Ringsted. Lastbilen standsede ikke efter uheldet, men kørte videre i østlig retning ad Bragesvej, hvor den 18-årige og vidner tabte den af syne. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 18-årige blev afhørt til sagen. Hun var ikke umiddelbart kommet noget til, men blev kørt i ambulance til skadestuen til kontrol. Her blev det blev konstateret, at hun var sluppet heldigt fra påkørslen uden alvorlige skader.

 

Den 18-årige havde været på vej over fodgængerfeltet ved Bragesvej, da lastbilen kom kørende. Lastbilen holdt umiddelbart tilbage for kvinden, men satte så i gang, da hun var gået ud i fodgængerfeltet. Den 18-årige blev væltet omkuld, så hun slog sig på krop og hoved, men kom ikke ind under lastbilen. Vidner på stedet hjalp den 18-årige, men lastbilchaufføren stoppede ikke efter uheldet.

Lastbilen beskrives som en større lastbil med en anhænger, der var grøn på siden. Den kørte videre ad Bragesvej mod øst. Politiet optog rapport om uheldet og forsøger nu at finde frem til lastbilen og føreren, som skal afhøres til sagen.

 

Politiet er meget interesseret i at høre fra vidner, som så uheldet eller har oplysninger om lastbilen. Den 18-årige havde hørt flere biler dytte i forbindelse med hun blev ramt, så der kan være bilister, som har bemærket noget. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Læst i alt:

2844 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger