Politi

11. april 2021 - 21:35

App linkNu på Google Play

Vognmænd fik nok: Dieseltyve blev overfaldet

Vognmænd fik nok: Dieseltyve blev overfaldet

11. april 2021 - 21:35

To rumænske chauffører og en dansk vognmand blev lørdag anholdt på en rasteplads i Egtved efter et voldeligt opgør, der kommer i kølvandet på en stribe af dieseltyverier fra forskellige lastbiler.

 

Ifølge Sydøstjyllands Politi var flere danske vognmænd mødt op på pladsen, hvor de to rumænske chauffører var blevet spottet. Den ene danske vognmand blev sigtet for at have slået en af chaufførerne med en jernstang.

 

Chaufførerne kørte i en DAF-trækker, som angiveligt er blevet brugt til en stribe dieseltyverier i den seneste tid. Billeder af bilen og dens opholdssted blev delt via Facebook, og det fik flere vognmænd og chauffører til selv at tage affære og køre mod rastepladsen for at konfrontere rumænerne.

Den rumænske trækker er angiveligt udstyret med pumperedskaber til hurtig og effektiv tømning af dieseltanke – og bilen er nu indtil videre beslaglagt af politiet.

 

De to rumænere er sigtet for dieseltyveri, og danskeren sigtet for overfaldet – og alle tre blev søndag varetægtsfængslet i to uger.

Læst i alt:

5172 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger