20. april 2020 - 08:26

App linkNu på Google Play

Politi: Kontrolleret genåbning er et fælles ansvar

Politi: Kontrolleret genåbning er et fælles ansvar

20. april 2020 - 08:26

I dag, mandag, iværksættes yderligere tiltag i den gradvise genåbning af samfundet. Det betyder blandt andet, at en række liberale erhverv atter kan tage mod kunder. Åbningen er sket hurtigere end forventet, fordi smittespredningen har udviklet sig håndterbart. Politiet henstiller dog fortsat til, at alle borgere også i den kommende tid tager ansvar, udviser sund fornuft og følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger.
Et bredt politisk flertal har besluttet en yderligere genåbning af samfundet. Det betyder, at en række liberale erhverv igen kan holde åbent og betjene kunder. Det sker glædeligvis hurtigere end oprindeligt forventet.

 

»At genåbningen kan ske hurtigere end hidtil ventet, skyldes netop, at danskerne har udvist sund fornuft, samfundssind og efterlevet myndighedernes råd og anvisninger. Det er glædeligt, og udtryk for, at alle har taget ansvar og løftet opgaven sammen! Samtidig er det et konkret eksempel fra hverdagen og virkeligheden, som viser, at ændringer i vaner og adfærd hos os alle gør en kæmpe forske,« siger rigspolitichef Thorkild Fogde.

Derfor er det også helt afgørende, at danskerne holder ved.

 

»Selvom man nu kan gå til frisøren, så er det desværre ikke i denne ombæring, at man fx også kan gå ud og spise. Sikkert er det dog, at den hurtigste vej til, at det også kan lade sig gøre, er ved fortsat at følge myndighedernes anbefalinger og anvisninger. Vi vil gerne kvittere for, at danskerne helt generelt har taget ansvar og udvist sund fornuft. Lad os fortsætte ad den vej,« slutter Thorkild Fogde.

 

Her er listen over de erhverv, som kan genåbne:

 

Frisører
Fysioterapeuter
Kiropraktorer
Ergoterapeuter
Osteopater
Kliniske diætister
Fodterapeuter
Optikere
Psykologer
Tandområdet, herunder kliniske tandteknikere, tandlæger og tandplejere
Høreområdet
Private hospitaler og klinikker
Skønheds- og massageklinikker
Kropsplejeklinikker
Spaklinikker
Tatovører og piercingklinikker
Køreskoler
Øvrige lokaler, hvor der leveres tjenesteydelser, som efter deres karakter indebærer tæt fysisk kontakt til kunder, og solarier

Læst i alt:

494 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger