20. november 2018 - 10:06

App linkNu på Google Play

Efterforsker to stenkast på motorvejen ved Silkeborg

20. november 2018 - 10:06

Midt- og Vestjyllands Politi har mandag morgen og formiddag modtaget anmeldelser om to tilfælde af stenkast fra broer over motorvejen ved Silkeborg. Midt- og Vestjyllands Politi er i gang med at undersøge anmeldelserne.

 

Første anmeldelse indgik kl. 8 og lød på stenkast mod en lastbil, der passerede under broen ved afkørsel 28. Anden anmeldelse kom to timer senere, denne gang fra føreren af en personbil, der kørte under broen ved afkørsel 27 og i den forbindelse blev ramt af sten. I begge tilfælde er der sket lettere materiel skade på de ramte køretøjer.

 

»Heldigvis er ingen personer kommet til skade, men vi ser meget alvorligt på. Selvom der er tale om små genstande kan de forvolde stor skade, når de rammer en bil, der kører med 110 km/t. Det kan simpelthen have fatale konsekvenser,« siger efterforskningsleder Bent Riber fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Som et led i efterforskningen hører Midt- og Vestjyllands Politi gerne fra vidner, der har observeret noget mistænkeligt ved de to motorvejsbroer omkring gerningstidspunkterne, eller personer, der i øvrigt har oplysninger om sagen. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Læst i alt:

381 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger