3. november 2020 - 12:42

App linkNu på Google Play

Politiet standser spritchauffør i en koger i Klarup

Politiet standser spritchauffør i en koger i Klarup

Arkivfoto

3. november 2020 - 12:42

En borger kom kørende ad Romdrupvej i Klarup lørdag den 31. oktober om eftermiddagen, da en lastbil foran ham begyndte at slingre, så lastbilen til tider kørte ude i rabatten. Eftersigende var lastbilen flere gange tæt på sammenstød med modgående trafikanter. Men kløgtigt og uden tøven kontaktede borgeren Nordjyllands Politi med information om den slingrende lastbil.

 

Da der formodentlig var tale om en påvirket fører, rykkede en patruljevogn omgående ud efter den slingrende lastbil. Kort tid efter ankom politiet til Universitets Boulevarden på vej mod Aalborg, hvor de traf lastbilen og bragte den til standsning. Det oplyser Nordjyllands Politi, som ikke melder noget om nationaliteten på chaufføren.

 

Betjentene på stedet henvendte sig til føreren af lastbilen, som viste sig at være en 34-årig mand. Ved første blik kunne betjentene se, at han havde blanke øjne – og så kunne man lugte alkohol i førerkabinen. I et rum under førerhuset lagde betjentene desuden mærke til, at der var en tom flaske vodka.

En alkometertest understregede, at mandens spirituspromille tilsyneladende var over den lovlige grænse på 0,5. Politiet sigtede og anholdt derfor manden for spirituskørsel, anbragte ham på bagsædet af patruljevognen og kørte ham til Aalborg Politigård med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Læst i alt:

3610 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger