21. oktober 2019 - 09:14

App linkNu på Google Play

Polsk dieseltyv "ledte bare efter sin kone" ...

Polsk dieseltyv

Genrefoto

21. oktober 2019 - 09:14

Torsdag kl. 20.57 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der netop var gået to alarmer på tankdæksler på to lastbiler, der holdt på P.O. Pedersens Vej i Aarhus N. Der blev sendt flere patruljer til stedet, og betjentene så en mand, der kom gående på vejen. Betjentene tog kontakt til manden, der dog kun kunne tale engelsk, og han oplyste, at han ledte efter sin kone. Den forklaring troede betjentene ikke rigtig på, da manden befandt sig midt i et industriområde.

Betjentene havde bemærket, at manden havde puttet noget ned i baglommen, da han så politiet, og ved nærmere eftersyn kunne de se, at det var et par handsker, der lugtede kraftigt af diesel. Manden blev derfor anholdt og sigtet for forsøg på tyveri af diesel. En hundepatrulje, der også var blevet sendt til stedet, gik spor i området og fandt et stykke af en haveslange og to dunke i nærheden af en lastvogn og der blev også fundet spor fra der, hvor manden var blevet anholdt og hen til containeren, hvor haveslangen lå.

Den 50-årige mand, der kommer fra Polen, blev kørt ind til politigården, hvor han erkendte, at han havde forsøgt at stjæle diesel og betalte en straksbøde på 1200 kroner. Det oplyser Østjyllands Politi.

Læst i alt:

4344 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger