9. september 2020 - 10:15

App linkNu på Google Play

Poul Schou indgår samarbejde med ITD Logtech Hub

Poul Schou indgår samarbejde med ITD Logtech Hub

9. september 2020 - 10:15

Transportvirksomheden Poul Schou A/S har som den første virksomhed indgået et strategisk partnerskab med det nyåbnede ITD Logtech Hub, der udvikler og implementerer digitale løsninger til transport- og logistikerhvervet.

 

ITD Logtech Hub er skabt og finansieret af brancheorganisationen ITD for at give medlemmer og vejgodstransport- og logistikbranchen et ”digitalt løft, så Danmark kan styrke sin position som et internationalt kraftcenter”.

 

Partnerskabet indebærer blandt andet, at ITD Logtech Hub i tæt samarbejde med Poul Schou A/S kortlægger og analyserer eksisterende workflows i virksomheden for derefter at udvikle målrettede nye digitale systemer og værktøjer, som kan optimere driften.

 

»Vi er stolte af så kort tid efter åbningen af ITD LogTech Hub at kunne præsentere en strategisk partner. Med vores branchekendskab og indsigt i digital forretningsudvikling kan vi komme med meget præcise anbefalinger til nye digitale arbejdsmetoder og forretningsmodeller, som vi kan understøtte med de nyeste teknologier og trends. Jeg er sikker på, at partnerskabet kommer til at skabe markant værdi for begge parter og ser meget frem til samarbejdet,« siger Sverre Vincent Lenbroch, der står i spidsen for ITD Logtech Hub.

Og forventningerne til udbyttet af partnerskabet er ligeledes høje hos Poul Schou A/S:

 

»Digitalisering indeholder utroligt mange muligheder for at forbedre resultater og drift inden for transport og logistik, og vi ser frem til sammen med ITD Logtech Hub at få afdækket og udnyttet det potentiale, der ligger. Vi har allerede taget en lang række skridt i digitaliseringen, men partnerskabet med ITD Logtech Hub er en unik mulighed for at få nogle af de førende inden for feltet til at kigge vores workflows efter i sømmene og implementeret de allerseneste og bedste værktøjer til yderligere optimering,« siger Poul Henrik Schou fra Poul Schou A/S.

Om ITD LogTech Hub:

ITD Logtech Hub åbnede i august 2020 og arbejder med udvikling og udbredelse af ny teknologi og nye digitale forretningsmodeller.  Udviklingen foregår i tæt samarbejde med Alexandra Instituttet, der matcher it-forskningsmiljøet med virksomheder.

Læst i alt:

1267 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke