17. januar 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

Regnskab viser rekordomsætning: - Vi har branchens bedste medarbejdere

Regnskab viser rekordomsætning: - Vi har branchens bedste medarbejdere

Adm. direktør i City Container Nikolaj Meyland-Smith. Foto: City Container.

17. januar 2022 - 01:44

Det danske miljø- og logistikselskab City Container har trods udfordringer fra coronakrisen haft rekord i både omsætning og indtjening i 2021. Væksten vil fortsætte ind i 2022 og den er båret af medarbejderne, siger direktøren i en pressemeddelelse om koncernens samlede regnskab.

 

City Container, der er en af Danmarks største miljø- og logistikvirksomheder, omsatte for 555 millioner kroner i det seneste regnskabsår, som sluttede ultimo september. Det svarer til 17 procents vækst, hvilket er omkring 8 procent bedre end forventningerne for året. Regnskabet viser også rekordvækst i indtjeningen på 10 procent.

 

- Det er lidt vildt, og særligt fordi vi i forvejen var meget ambitiøse om målsætningen, er det ekstraordinært flot arbejde af hele organisationen, siger Nikolaj Meyland-Smith, der er administrerende direktør for City Container.

- Jeg må bare tage hatten af og sige, at vi har branchens bedste og mest kompetente folk. De har virkelig udvist en kæmpe fleksibilitet og ydet en beundringsværdig indsats trods nedlukningen af landet, hvor dele af vores forretning tog nogle store hug, siger Nikolaj Meyland-Smith

 

City Container arbejder kontinuerligt for at skabe et bedre arbejdsmiljø, og det har resulteret i en meget lav medarbejderomsætning og fraværsprocent. Der er også lavet tiltag for at udvikle og samle ledelsen i hele selskabet samt skabe større forståelse og indsigt på tværs af landet og på alle niveauer.

Holdt fokus på andre sektorer

City Container arbejder primært inden for dagrenovation, byggeri og industri, hvor sidstnævnte led under pandemien, og City Container mistede omsætning fra især koncerter, restaurationer, events og andre udendørs arrangementer.

 

Det fik blandt andet virksomheden til at fokusere på dagrenovation og byggeriet.

 

- Når der mangler omsætning i blandt andet restaurationsbranchen, storcentre og festivaler, viser det hvor værdifuldt det er, at vi har flere ben at stå på i forretningen, men også at teamet har formået at optimere og arbejde med de ressourcer, vi havde, for at skabe vækst, siger Nikolaj Meyland-Smith.

Fortsætter væksten i 2022

City Container har samlet oplevet 30 procents vækst de sidste to år, og væksttrenden ser ifølge direktøren ud til at fortsætte ind i 2022.

 

- Efter samfundet er åbnet op i 2021, har vi naturligvis fået flere opgaver inden for industri, men vi fortsætter også væksten inden for byggeri og dagrenovation. Det betyder, at vi er på udkig efter flere nye dygtige medarbejdere, siger han.

 

City Container har pt. 458 medarbejdere hvilket er ca. 60 mere, end da året startede.

 

City Container er ejet af Reconor A/S.

Læst i alt:

1445 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger