14. november 2021 - 22:49

App linkNu på Google Play

Rekord-overskud hos NDI

14. november 2021 - 22:49

Den positive udvikling fortsætter hos NDI-koncernen, der i sit nye regnskab lander et overskud på 82 millioner kroner. En forbedring på 44 millioner sammenlignet med sidste års overskud. Resultatet er dermed det bedste i virksomhedens historie.

 

- Vi glæder os selvfølgelig over resultatet, som er det bedste vi har haft indtil videre. Vi ser som en bekræftelse af, at vi er på rette vej. Fra familien, bestyrelsen og ledelsen skal der lyde et stort tak til vores mange, engagerede medarbejdere, som har knoklet i et krævende år og spillet en afgørende rolle i at lykkes med dette resultat, fortæller CEO René Kristensen.

 

Salgsvækst i hele Norden, en høj tilgængelighed af varer i et presset marked, samt flere strategiske initiativer, hvor man har optimeret forretningen gennem digitalisering samt andre omkostningsreducerende tiltag er ifølge den kommercielle direktør, Allan Pedersen, nogle af de tiltag, der har bidraget til den positive udvikling. Derudover har man fokuseret på at skabe merværdi over for kunderne i transportbranchen ved at i højere grad tilbyde mobilitetsløsninger:

- Vi har arbejdet på og arbejder stadig på at blive endnu bedre til at levere kunderne, hvad vi kalder mobilitetsløsninger. Det vil sige, at vi leverer meget mere end bare dæk. Vi tilbyder også services, der skal hjælpe til at sikre kunderne en sikker og lønsom drift. For i en presset branche som transportbranchen er noget af det værste og dyreste, der kan ske, at man holder stille, fortæller CCO Allan Pedersen og uddyber:

 

- Derfor har vi styrket vores strategiske samarbejde med værkstedskæden Super Dæk Service, som har 62 afdelinger i hele landet, så kunderne altid har et værksted i nærheden, der kan hjælpe dem med alt, der har med dæk at gøre. Desuden tilbyder vi adgang til Super Dæk Breakdown Service, så eksempelvis vognmænd ved nedbrud kan blive hurtigt kørende igen med hjælp fra vores servicevogne, der altid er klar til at rykke ud. Vi har helt klart oplevet en stigende interesse for disse mobilitetsløsninger, som vi har arbejdet med som nogle af vores vigtigste indsatsområder.

Mens det nu overståede regnskabsår er ny rekord, er forventningen ifølge den administrerende direktør til regnskabsåret 2021/2022 mindre på grund af markedsforhold samt nye investeringer.

 

- Vi ser ind i et år, hvor vi risikerer vareknaphed og dyrere transport, så vi tager intet for givet. Vi forventer ikke, at vi i næste regnskabsår får et lignende resultat. Desuden skal vi foretage flere investeringer, heriblandt i nye, større dæklagre i Sverige og Norge samt en udvidelse af vores specialfælgfabrik i Brørup. Det vil koste på overskuddet på den korte bane, men på den længere bane sikre en mere profitabel drift og øge kapaciteten og indtjeningsevnen, siger René Kristensen.

Læst i alt:

702 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger