Renault

6. december 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

KA Transport og Montage med endnu en Renault

6. december 2019 - 01:43

KA Transport og Montage A/S ved Morten Dalgaard Andersen i Hadsund har fået leveret en Renault T-High bogietrækker med 520 hestekræfter. Bilen er på fuld luft og med dobbeltmonteret bogie.

 

Den er opbygget med store værktøjsskabe bag ved førerhus, som er aftagelige. Et af dem er med varme. Der er værktøjsskab i højre side med to skuffer og batterier i bund, sideskørter i begge sider, 890 liters dieseltank i venstre side, komplet dørkafdækning, trekantafdækning mellem baghjul med presenninger over kasser, Ctek-lader med 20 meter indbygget kabeltromle, stort oliefyr, Light fix-lygtebøjle på tag med blitz-rotorblink samt 4 projektører, 2 stk LED-fjernlys på front, 8 stk. LED-arbejdslys, 4 stk. blitzblink i front og 4 stk slingrelys.

Indvendig er bilen med kaffemaskine, 1800 watt inverter, tv,Roadpad+, køleskab pg ACC-fartpilot med optivision. Dertil er bilen plysset ved skabe, bagvæg, loft og lys.

 

Opbygning er lavet af Volvo truck Center Viborg, lys ved Karl Johan Buur, Vrå, og lakering og metallisering ved Ringvejens Autolakering, Silkeborg.

 

Salg og levering har været lagt i hænderne på Lars Herslund fra Volvo Truck Center i Viborg.

Læst i alt:

1827 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger