Renault

18. december 2018 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Markant dieselbesparelse

18. december 2018 - 02:20

Nu præsenterer Renault Trucks 2019-versionen af Renault Trucks D og D Wide distributionsserien.

De nye versioner har forbedret aerodynamik og chaufførkomfort samt nye Euro 6 Step D-motorer. Kombinationen af dette nye udstyr, og forbedringerne af motoren, giver brændstofbesparelser på op til 7 procent sammenlignet med forrige generation, melder Renault.

 

Euro 6 Step D-motorer

DTI 5-, DTI 8- og DTI 11-motorer overholder allerede Euro 6 Step D-forordningen, der trådte i kraft 1. september 2019. Renault Trucks D- og D Wide-motorerne er blevet opdateret og omfatter nu en ny generation af partikelfiltre.

 

DTI 5- og DTI 8-motorerne er blevet monteret med ny motorsoftware. Det fulde udvalg af tilbehør er også blevet videreudviklet, hvilket blandt andet betyder, at Renault Trucks D og D Wide har et nyt oliekølesystem og en low-flow vandpumpe.

Optimeret aerodynamik

Det arbejde, der for nylig er udført af Renault Trucks på Urban Lab 2-lastbilen, har vist, at optimering af aerodynamikken er et af de vigtigste tiltag til reduktion af både brændstofforbrug og CO2-emissioner, især ved kørsel i bymæssige miljøer omkring storbyer.

 

For at forbedre luftstrømmen og derved reducere brændstofforbruget markant, er aerodynamikken for Renault Trucks D og D Wide blevet optimeret. I 2019-versionen er de blevet udstyret med nye laterale spoilere samt en ny, justerbar spoiler på taget, som kan tilpasses alle typer opbygninger, takket være de 12 indstillingsmuligheder.

Sikkerhed og kørselskomfort

Renault Trucks D og D Wide er nu udstyret med nye chaufførhjælpesystemer, der giver øget sikkerhed og kørselskomfort. Den intelligente fartpilot (ACC) opretholder automatisk en minimumsafstand til det forankørende køretøj, når der køres i tung trafik, hvilket også letter chaufførens kørsel. Den justerbare fartbegrænser (ASL) er også en indbygget funktion. Betjeningselementer til begge systemer er anbragt, så de er let tilgængelige for chaufføren, hvilket giver en mere sikker og effektiv kørsel.

 

Kombinationen af disse forbedringer og nyt udstyr gør det muligt at opnå en brændstofbesparelse på 7 % sammenlignet med forrige generation.

Renault Trucks D og D Wide 2019 kan allerede nu bestilles. De er biodiesel-kompatible (op til 100 %) og fås også i en CNG-version.

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger