Renault

13. december 2019 - 02:11

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Mere komfort, mindre forbrug

13. december 2019 - 02:11

Nu er Renault Trucks klar med langtursmodellerne T og T High i 2020-udgaven – med endnu mere brændstofeffektivitet og kørselskomfort.

 

Interiøret i Renault Trucks T førerhuset har nye detaljer med sæder i stof, to chaufførarmlæn og læderrat som standard. For bedre kørselskomfort er en trevejs justerbar ratsøjle monteret som standard.

T-seriens lasbiler har karbonfarvet instrumentbord, aluminiumsgreb og metaldørtærskel. 2020-versionen har desuden nye opbevaringsrum med stor volumen (221 liter), som fås som ekstraudstyr.

 

Udvendigt kan kølergrill og sidespejle stadig tilpasses i blank sort eller orange, som fås som ekstraudstyr i Renault Trucks T og T High.

Roadpad+ er ekstraudstyr på T og T High. Den fungerer som en on-board assistent, der gør det muligt for chaufføren at høre musik, bruge håndfrie telefoner og manøvrere sikkert takket være bak- og sidekameraer. Med Roadpad+ får chaufføren en lastvognsspecifik navigation fra et satnav-system.

Nedsat forbrug og CO2-udledning

Renault Trucks’ langdistance-serie er udstyret med DTI 11 og DTI 13 Euro 6 Step D-motorer. De er både brændstofeffektive og miljøvenlige og giver en reduktion på tre procent i brændstofforbrug og CO2-emission sammenlignet med den foregående generation.

 

Renault Trucks T og T High 2020-versioner kommer med en ny højeffektiv aksel og lettere skivebremser, hvilket yderligere reducerer brændstofforbruget.

Nye køretøjsindstillinger som ekstraudstyr kan aktiveres efter behov, hvilket giver en yderligere besparelse på tre procent.

Renault Trucks T og T High motorer er kompatible med XTL-syntetisk brændstof og biodiesel.

Læst i alt:

324 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger