Renault

30. maj 2017 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Fart på nye kampagnebiler

30. maj 2017 - 02:00

Autohuset Vestergaard og koordinerende salgschef Thomas Klyver, Kolding, har fået en positiv start på bilhusets salg af en ny sort eller hvid Renault-kampagnebil – specificeret og opbygget af Autohuset Vestergaard med opbygning i bilhusets afdeling i Horsens.

 

Således har Autohuset Vestergaard solgt de første to kampagnebiler af typen Renault T 480 High, hvoraf én netop er leveret til vognmand Bjarne Tychsen, Tychsen Transport i Fredericia.

 

Hjemme efter ferien

Yderligere tre nye Renault-kampagnebiler er på vej hjem - 4x2 og 6x2 trækkere i forskellige versioner. Bilerne kommer til Danmark efter sommerferien, og så er der optræk til yderligere bestillinger, oplyser salgschef Thomas Klyver til Trans Inform, Vognmandens Fagblad.

Volvo-motor

Den 13 liter store DTI13-motor i bilen til Tychsen Transport er bygget hos Volvo i Sverige - lige som gearkassen og den øvrige drivlinje.

Motoren yder maksimalt 480 hestekræfter og 2400 Newtonmeter (Nm), der sendes af sted via Optidriver-gearkassen og tilhørende udstyr som ECO-fartpilot med Optiroll, Optibreak+ motorbremse og flådestyringssystemet Optifleet.

 

Køje og 40 liter stort køleskab

Bilen er indrettet med ultimate-køje foroven, der kan omdannes til opbevaringsrum med stige og bagagenet, og 40 liter stort køleskab i et centralt opbevaringsrum under sæde.

Bilen er desuden opbygget med aludørk og skørter i rustfrit stål.

 

- Vores nye kampagnebiler er superfine biler med godt udstyr og gode opbygninger. Og så har vi et superfint servicenetværk, der rækker rigtigt langt, tilføjer Thomas Klyver.

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger