Renault

5. juli 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Østrig vandt Renault Trucks servicemarkedskonkurrence

Østrig vandt Renault Trucks servicemarkedskonkurrence

5. juli 2019 - 01:43

Renault Trucks’ tredje servicemarkedskonkurrence er netop afsluttet. De 24 bedste hold konkurrerede i den internationale finale, der blev afholdt i Lyon. De østrigske, spanske og slovakiske hold vandt henholdsvis første, anden og tredje-præmien. En speciel pris for bedste holdånd gik til

det belgiske hold.

 

De 24 bedste hold, ud af 1.421 hold i konkurrencen, deltog i den internationale RTEC (Road to Excellence Championship) konkurrence i Lyon, Renault Trucks’ fødeby. Danske Team Padborg fra Skifter Lastbil fik en flot 15. plads i finalen.  

 

Efter at have dystet i både praktiske og teoretiske tests var det Thaur holdet fra Østrig, der vandt titlen: “Det bedste Renault Trucks servicemarkedshold”.

 

Det spanske hold 8 Barreiros Truck vandt andenpladsen og det slovakiske hold kaldet No.1 fik placering som tredjebedst, mens det belgiske hold Sperto 2.0 fik tildelt en pris for bedste holdånd.

Hvert hold bestod af fire medarbejdere, som repræsenterede nøgleservicemarkedspositioner: modtager, diagnosespecialist, mekaniker og værkstedschef. Finalisterne blev bedt om at udføre fem tests med komplekse vedligeholdelses- og reparationsopgaver for at teste deres tekniske færdigheder.

 

Deres evner blev efterfølgende vurderet af et dommerpanel bestående af Renault Trucks eksperter. Samarbejde og teamwork blev også belønnet, da evnen til at arbejde effektivt sammen og udnytte hvert holdmedlems styrker var afgørende for at fuldføre udfordringerne inden for den tildelte tid.

Læst i alt:

498 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger