Renault

17. juni 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

Renault åbner tilpasningscenter

Renault åbner tilpasningscenter

17. juni 2021 - 01:45

Uanset om det drejer sig om bymæssig transport, affaldsindsamling eller forsyninger til arbejdspladsen, betjener Renault Trucks' D og D Wide-lastbiler en bred vifte af forskellige brancher. For at imødekomme disse specifikke behov skal lastbilerne ofte tilpasses i slutningen af produktionslinjen. Derfor er der netop åbnet en specialiseret afdeling på fabrikken i Normandiet i Blainville-sur-Orne.

 

For at tilbyde kunder en stadig bredere vifte af løsninger, samtidig med at leveringstiderne forkortes, åbner Renault Trucks en afdeling specialiseret til kundetilpassede lastbiler på fabrikken i Blainville-sur-Orne (Calvados, Frankrig). Alle tilpasnings-opgaver, udført på Renault Trucks D og D Wide mellemtunge lastbiler i slutningen af produktionslinjen, vil nu blive udført på selve fabrikken.

 

Disse nye faciliteter dækker et areal på 2.500 m² og giver montører, teknikere og ingeniører mulighed for at arbejde på ni arbejdsstationer på samme tid. Her fremstiller eksperterne nu skræddersyede lastbiler og monterer udstyr og tilbehør, installerer sikkerheds- og chaufførkomfortløsninger eller foretager omfattende ændringer af chassisstrukturen.

- Dette værksted er en perfekt løsning for de kunder, der har specifikke krav som f.eks. indbygget lastindikator for at beregne lastbilens last i realtid eller installation af tag- monteret klimaanlæg for at forbedre chaufførens komfort, siger Maxime Vinclet, der er teknisk salgschef i Blainville-sur-Orne Adaptation Center.

Læst i alt:

734 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger