Renault

22. januar 2019 - 13:13

App linkNu på Google Play

Renault bygger nyt kæmpecenter

22. januar 2019 - 13:13

Renault Trucks med hovedkontor i Lyon bygger et nyt bæredygtigt forsknings- og udviklingscenter i St Priest. Centret kommer til at dække et areal på over 11.300 m² og forventer at åbne i første halvdel af 2021. Der er tale om en investering på 33 millioner Euro.

Dette store projekt i Lyon vil resultere i Volvo-koncernens næststørste forsknings- og udviklingscenter.

 

Centret er en del af et ambitiøst 5-årigt byggeprojekt lanceret af Renault Trucks og Volvo-koncernen. Målet er at samle Renault Trucks brand-ekspertise ét sted under de bedst mulige forhold.

 

De forskellige afdelinger vil alle skulle samarbejde i denne redesignede og reorganiserede bygning for at udvikle projekter til Renault Trucks og andre mærker i gruppen.

For at skabe synergi, fremme innovation og sikre succesen for fremtidens Renault Trucks og flere mærker i gruppen vil det nye center i Saint Priest huse mere end 1.000 eksperter. Dette vil gøre det til et af de ti største forsknings- og udviklingscentre i Frankrig. Formålet er at lette samspillet mellem medarbejdere og fremskynde kontrol og realisering af udviklingsprojekter for fremtidens lastbiler.

Læst i alt:

2001 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger