Renault

23. april 2020 - 12:22

App linkNu på Google Play

Renault: Gradvis genåbning af fabrikker er i gang

23. april 2020 - 12:22

Desinfektion af maskiner, arbejdsstationer og arbejdsredskaber, brug af masker, handsker og dragter, organiserede afstandsregler i områder, hvor flere medarbejdere færdes. Produktionen har stået stille siden den 18. marts, men Renault Trucks forbereder sig nu på en langsom, gradvis og sikker genoptagelse af aktiviteterne, der konstant følger den samme tilgang, nemlig at beskytte medarbejdernes sundhed og sikkerhed.

 

Siden starten af ned​​lukningen og til trods for den midlertidige afbrydelse i produktionen, har Renault Trucks fortsat betjent sine kunder ved at fortsætte med at levere reservedele og reparere lastbiler. Disse aktiviteter er vigtige for at sikre kontinuiteten af service til samfundet, især for at transportere og levere basale fornødenheder, medicin og mad.

 

Selvom nogle medarbejdere har været på arbejde, er produktion, salg og R&D sat på hold og langt de fleste medarbejdere har midlertidigt været hjemsendt i næsten en måned.

Fabrikker i Frankrig genåbner gradvist fra den 22. april 2020, startende med Lyon-Venissieux motorfabrikken. Andre Renault Trucks produktionssteder, såsom Bourg-en-Bresse og Blainville-sur-Orne samlefabrik, forventes gradvist at genoptage arbejdet de følgende uger. Genstart af aktiviteten er for alle anlæg planlagt til at være på et meget lavt niveau. Opstarten vil foregå langsomt og blive spredt over flere uger i overensstemmelse med kundernes krav, leverandørernes evne til at levere og i samarbejde med de andre fabrikker i Volvo-gruppen. Genåbningen vil blive betinget af implementering af forstærkede sundhedsprocedurer tilpasset hvert sted i samråd med fagforeninger og medarbejderrepræsentanter.

 

»Vi vil kun genoptage aktiviteterne, hvis sundheds- og sikkerhedsforholdene er på plads - der vil ikke være nogen kompromiser. Dette er grunden til, at vi forestiller os en gradvis genåbning, der involverer en indledende periode, hvor vi skal teste sundhedsprocedurer, såvel som forsyningskæden og logistik,« siger Bruno Blin, præsident hos Renault Trucks.


Foranstaltninger, der skal træffes i Renault Trucks’ anlæg, inkluderer:

Anvendelse af sociale afstandsregler og beskyttelsesforanstaltninger,
Udbredt brug af alternative masker
Brug af FFP2-masker med beskyttelsesbriller eller visirer og handsker, når afstanden på en meter ikke kan overholdes,
Dørene holdes åbne (undtagen branddøre) for at forhindre berøring af håndtag,
Rengøring af arbejdsstationer, arbejdsredskaber, logistikudstyr, omklædningsrum og kantiner,
Afstandsregler i alle fællesarealer, omklædningsrum, korridorer og kantiner, forlængelse af åbningstiderne og begrænsning af antallet af tilstedeværende mennesker til enhver tid,
Inden for salg, forskning- og udvikling vil de fleste medarbejdere arbejde hjemmefra.
Forespørgsler fra kunder, forhandlere og partnere samt analyser af markedstendenserne vil danne grundlag for at justere produktionskapaciteten i de kommende måneder.

 

Læst i alt:

675 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger