Renault

17. juli 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Renault lancerer Roadpad

17. juli 2018 - 01:44

Renault Trucks T og C leveres nu med et nyt audio-, navigations- og underholdningssystem ved navn Roadpad. Det indbyggede system gør det muligt for chaufføren at høre musik, bruge håndfri telefon samt blive navigeret sikkert frem.

 

Renault Trucks T- og C-serie får en sekundær 7-tommers skærm i høj opløsning med ’drag-and-drop’ touchfunktion, der bl.a. kommer til at indeholde Roadpad, det nye audio-, navigations- og underholdningssystem. Med et navigationssystem optimeret til tung trafik, mulighed for streaming af musik, kameraer og håndfri opsætning til telefonen er Roadpad den perfekte co-pilot for chaufføren.

 

For at gøre chaufførens arbejde nemmere har Roadpad en præcis GPS udstyret med et Tom-Tom navigationssystem med en række funktioner, såsom muligheden for at se ruten i 2D eller 3D samt få trafikinformation i realtid.

Roadpad gør både turen mere behagelig og øger sikkerheden. For bedst at passe til chaufførens livsstil er det muligt at parre to telefoner med systemet simultant. Dette betyder, at chaufføren kan have håndfri adgang til både en arbejds- og privattelefon på samme tid. Om end man er nødt til at vælge en primær telefon til at ringe op fra samt til kontakter, så er det muligt at modtage opkald og sms’er fra begge telefoner, og det er nemt at skifte primær telefon i den brugervenlige menu.

 

Roadpad giver også chaufføren mulighed for at nyde musikbiblioteket, uden at tage øjnene væk fra vejen, da systemet giver adgang til Deezer musikstreamingplatformen. Man kan også lytte til sine yndlingsradioprogrammer i DAB + (Digital Audio Broadcasting), der tilbyder en optimal lydkvalitet. Sidst men ikke mindst giver Roadpad nem adgang til en app med vejrudsigter samt Google Maps.

For at øge sikkerheden for chaufføren, lasten og andre trafikanter giver Roadpad mulighed for at opnå perfekt udsyn, da den er udstyret til at kunne tilkoble fire kameraer. Sidekameraer giver optimal synlighed, imens bagkameraer øger arbejdskomforten, især når der tilkobles anhængere.

Læst i alt:

904 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger