Renault

17. december 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Renault lancerer T-serien i 2020-version

Renault lancerer T-serien i 2020-version

17. december 2019 - 01:44

Renault Trucks har lanceret langtursmodellen T-serien i 2020-version. T og T High (med fladt gulv) har bl.a. fået optimeret brændstofforbruget og kørekomforten.

 

Interiøret i Renault Trucks T førerhuset har nye detaljer med sæder i stof, to chaufførarmlæn og læderrat som standard. En trevejs justerbar ratsøjle er desuden monteret som standard. T-seriens lasbiler har karbonfarvet instrumentbord, aluminiumsgreb og metaldørtærskel. 2020-versionen har desuden nye opbevaringsrum med stor volumen (221 liter), som fås som ekstraudstyr.

 

Udvendigt kan kølergrill og sidespejle stadig tilpasses i blank sort eller orange, som fås som ekstraudstyr i Renault Trucks T og T High.

 

Roadpad+ er ekstraudstyr på T og T High. Den fungerer som en on-board assistent, der gør det muligt for chaufføren at lytte til musik, bruge håndfrie telefoner og manøvrere sikkert takket være bak- og sidekameraer. Med Roadpad+ får chaufføren en lastvognsspecifik navigation fra et satnav-system.

Renault Trucks’ langdistance-serie er udstyret med DTI 11 og DTI 13 Euro 6 Step D-motorer. De giver en reduktion på 3% i brændstofforbrug og CO2-emission sammenlignet med den foregående generation.

 

Renault Trucks T og T High 2020-versioner kommer med en ny aksel og lettere skivebremser, hvilket yderligere reducerer brændstofforbruget. Nye køretøjsindstillinger som ekstraudstyr, kan aktiveres efter behov, hvilket giver en yderligere besparelse på op til 3%. Renault Trucks T og T High motorer er kompatible med XTL syntetisk brændstof og biodiesel.

Læst i alt:

1519 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger