Renault

3. april 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Renault sender droner i aktion på akselfabrik

3. april 2019 - 01:42

Renault Trucks har besluttet at anvende droner på sin akselfabrik for at løse udfordringerne og øge effektiviteten i forbindelse med lageroptællinger på akselfabrikken i Lyon Saint-Priest i Frankrig. Producenten anvender også droner i forbindelse med sin brugtvognshandel til at tage fotos i studio-kvaliet af sine lastbiler.

 

Ved hjælp af indbyggede kortlægningsfunktioner og en foruddefineret flyveplan, læser dronen stregkoderne på pallerne ved hjælp af tre scannere på forsiden. Dronen kan optælle lagerpladsen på seks sekunder, hvilket er ti gange hurtigere end det er muligt med et manuelt system.

 

Herudover tages der billeder af hver lokation, hvilket gør det nemt at danne sig et overblik over eventuelle fejl.

 

»Vi har samarbejdet med vores partner Hardis, og vi studerede placeringen og specifikke egenskaber ved vores lager for at udarbejde en præcis flyveplan og programmere den. Dronen kan benyttes på flere hundrede steder,« forklarer Vincent Marlinge, Renault Trucks akselfabrikschef.

Renault Trucks brugtvognscenter i Lyon Saint-Priest introducerer også droner for at tage 360º fotos, som vil være tilgængelige på Renault Trucks’ e-handelsplatform: www.used-renault-trucks.com. Kunderne vil kunne se billeder af høj kvalitet, hvilket gør det lettere at finde den korrekte brugte lastbil.

 

Dette pilotprojekt vil blive introduceret på brugtvognscenteret i Lyon i efteråret 2019, før det rulles ud internationalt.

 

 

Læst i alt:

779 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger