Renault

22. januar 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Renault Trucks: Kom kilometer foran i vedligeholdelse

Renault Trucks: Kom kilometer foran i vedligeholdelse

22. januar 2020 - 01:43

Renault Trucks lancerer Start & Drive Excellence Predict, den forebyggende vedligeholdelseskontrakt. Denne service- og vedligeholdelseskontrakt er testet i to år i 12 lande, og giver kunderne maksimal uptime på deres lastbiler og dermed større produktivitet. Sådan lyder det fra Renault Trucks i en pressemeddelelse.

 

Start & Drive Excellence Predict er baseret på en serviceplan og analysen af tekniske data indsamlet i realtid takket være lastbilens online forbindelse.

Renault Trucks tilbyder en skræddersyet serviceplan, der er tilpasset lastbilens kørselsmønster. For at gøre livet enklere for kunden og reducere omkostningerne fra starten, er det forhandleren, der planlægger og udfører vedligeholdelsen og håndterer papirerne.

 

Takket være lastbilens onlineforbindelse og telematiske rapporter i realtid om kilometertal, motortimer og brændstofforbrug kan vedligeholdelsen planlægges og opdateres automatisk en gang om ugen.

Holder øje med slidte dele

 

 

Breakdown har en tendens til at være dyrere og involvere længere nedetid, men med Start & Drive Excellence Predict får forhandlerne en opdatering om slidtilstanden på udvalgte komponenter (lufttørrefilter, bremseklodser, koblingslamel og batteri) hver tredje dag.

 

Dette betyder, at slid kan overvåges og analyseres omhyggeligt. Hvis der opdages unormalt eller for tidligt slid, kontakter forhandleren straks kunden.

Når en kunde har Start & Drive Excellence Predict, sendes fejlkoder for kritiske komponenter i deres lastbil til en overvågningsplatform i Gent i Belgien.

Takket være tilsluttede sensorer overvåges løbende 80% af de nøglekomponenter, der kan resultere i stilstand (ekskl. trailere og dæk). Hvis der opdages en afvigelse, advarer overvågningsplatformen straks forhandleren, der kontakter kunden, så køretøjet kan komme på værksted, hvilket eliminerer risikoen for et muligt breakdown. Forhandleren kontrollerer først, om der er planlagt serviceopgaver for at sikre, at lastbilen bruger så lidt tid som muligt på værkstedet.

Dette forebyggende vedligeholdelsestilbud er resultatet af et projekt, der har været i gang siden 2017. Efter at have været testet i Frankrig og Tjekkiet, blev løsningen implementeret i 12 europæiske lande i 2019. I dag er omkring 10.000 køretøjer beskyttet af en Start & Drive Excellence Predict-kontrakt.

 

Tilbuddet er tilgængeligt til Renault Trucks T og T High. I løbet af 2020 tilbydes C- og K-serie kunder også Predict servicekontrakt.  

                 

Start & Drive Excellence Predict er en del af Renault Trucks’ omfattende servicekontrakt tilbud: Start & Drive Reference

Læst i alt:

1376 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger