Renault

18. juli 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Renault viser elektrisk serie på IAA

18. juli 2018 - 01:44

Renault Trucks præsenterer sin nye 100% elektriske Z.E. serie på den kommende IAA-messe i Hannover i slutningen af september. På den 1.700 m2 store stand viser den franske importør flere lastbiler.

 

Renault Trucks vil i alt udstille syv vare- og lastbiler (Hall 17 Stand 21) på den 67. IAA messe, der finder sted mellem den 20. og 27. september 2018 i Hannover, Tyskland.

 

Fokus vil være på elektrisk mobilitet, da Renault Trucks vil præsentere køretøjer fra sin Z.E. serie. Renault Trucks har netop annonceret lanceringen af​​ anden generation af 100% elektriske køretøjer - lastbiler designet til bykørsel. På Renault Trucks’ stand vil besøgende også kunne opleve en Master Z.E. og en D Wide Z.E., opbygget med renovationsaggregat.

Selvom Renault Trucks i lang tid har betragtet elektrisk mobilitet som svar på luftkvalitet og støjproblemer i byer, når det kommer til langdistancetransport, er den franske importør overbevist om, at diesel vil forblive den dominerende form for energi i mange år fremover. Derfor fortsætter Renault Trucks sin forskning i forbedring af dieselkøretøjers energieffektivitet og vil afsløre detaljer om FALCON (Flexible & Aerodynamic Truck for Low Consumption) forskningsprojektet på IAA-messen.

 

For racerløbsentusiaster vil det desuden være muligt at opleve den nyeste Renault Trucks Limited Edition på standen, en T High Renault Sport Racing, der bliver lanceret i september 2018 i et begrænset antal; 100 specialdesignede lastbiler. T High Renault Sports Racing har Sirius’ gule farve - den ikoniske farve fra Renault Sport Racing Formel 1 – med de gule og sorte tern, der danner den grafiske identitet for Renault Sportsmodeller. Sidst men ikke mindst, vil besøgende, der søger spænding, få mulighed for at få indblik i rallyverdenen i forbindelse med Renault Trucks K, takket være to nye kørselsimulatorer.

Læst i alt:

731 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger