Renault

23. november 2022 - 13:09

App linkNu på Google Play

Renault viser nyt design af el-lastbiler

23. november 2022 - 13:09

Renault Trucks har løftet sløret for designet af modellerne i de nye fuldelektriske modelserier, E- Tech T og C, som er de første til at bære fabrikkens nye logo.

 

Disse nye modeller, som er målrettet til regional distribution og entreprenørbranchen, har et design med ændringer i fronten. Først og fremmest har Renault Trucks E-Tech T og C den grafiske signatur, som kendetegner E-Tech lastbilserien: blå navkapsler og lodret stribe på siderne samt Renault Trucks E-Tech-mærket i fronten. De er desuden monteret med et nyt emblem i blåt plexiglas.

 

For at øge sikkerheden er fronten af køretøjerne trukket 115 mm frem, og her er cyklist-/fodgænger-radarer på siderne. Chassiset har fået maksimeret pladsen til batterierne i forbindelse med det nye frontdesign.

Hvad angår det re-designede frontpanel har Renault Trucks' designere hentet deres inspiration fra den elektroniske musiks verden med et mønster, der minder om en equalizer. For at forstærke denne elektromekaniske effekt er fronten af køretøjerne fuldt malet.

 

Endelig viser Renault Trucks E-Tech T og C det nye logo med opdaterede funktioner. Placeringen på frontpanelet skal give den børstede aluminiumsdiamant på en skinnende sort baggrund køretøjerne et moderne og sofistikeret look.

 

Renault Trucks E-Tech T og C kan allerede bestilles nu. Produktionen starter i slutningen af 2023 i Bourg-en-Bresse, Frankrig.

Læst i alt:

486 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger