26. marts 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Rocla bliver til Mitsubishi Truck Danmark

26. marts 2019 - 01:44

Fra 1. april hedder Rocla Danmark A/S fremadrettet Mitsubishi Truck Danmark A/S. Det sker for at understrege tilhørsforholdet til en af verdens største industri-koncerner samt fokus på egenproducerede produkter.

 

Mitsubishi har været på det danske marked i mere end 35 år. I dag sælger og servicerer Mitsubishi selv sine produkter direkte gennem Mitsubishi Truck Danmark A/S. Mitsubishi Truck Danmark A/S udbyder en komplet produktserie af Mitsubishi gaffeltrucks, Mitsubishi lagertrucks samt dertilhørende service i hele Danmark.

 

Mitsubishi Truck Danmark er en del af Mitsubishi LogisNext, verdens tredjestørste producent af gaffeltruck og lager- og logistikprodukter.

 

I dag har Mitsubishi Truck Danmark A/S lokalitet i Kolding og tæller 80 medarbejdere, som er beskæftiget inden for salg, service, rådgivning og administration af gaffeltrucks og internt materialehåndteringsudstyr.

Rocla-navnet vil dog fortsætte med de automatiske og selvkørende produkter (AGV), og ligeledes vil Cat Lift Trucks-produkterne stadig blive forhandlet med Mitsubishi Truck Danmark som leverandør.

Læst i alt:

402 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger