26. marts 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Rocla bliver til Mitsubishi Truck Danmark

Rocla bliver til Mitsubishi Truck Danmark

26. marts 2019 - 01:44

Fra 1. april hedder Rocla Danmark A/S fremadrettet Mitsubishi Truck Danmark A/S. Det sker for at understrege tilhørsforholdet til en af verdens største industri-koncerner samt fokus på egenproducerede produkter.

 

Mitsubishi har været på det danske marked i mere end 35 år. I dag sælger og servicerer Mitsubishi selv sine produkter direkte gennem Mitsubishi Truck Danmark A/S. Mitsubishi Truck Danmark A/S udbyder en komplet produktserie af Mitsubishi gaffeltrucks, Mitsubishi lagertrucks samt dertilhørende service i hele Danmark.

 

Mitsubishi Truck Danmark er en del af Mitsubishi LogisNext, verdens tredjestørste producent af gaffeltruck og lager- og logistikprodukter.

 

I dag har Mitsubishi Truck Danmark A/S lokalitet i Kolding og tæller 80 medarbejdere, som er beskæftiget inden for salg, service, rådgivning og administration af gaffeltrucks og internt materialehåndteringsudstyr.

Rocla-navnet vil dog fortsætte med de automatiske og selvkørende produkter (AGV), og ligeledes vil Cat Lift Trucks-produkterne stadig blive forhandlet med Mitsubishi Truck Danmark som leverandør.

Læst i alt:

369 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger