2. marts 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Så er der en mini-guide på vej til kranchaufførerne

Så er der en mini-guide på vej til kranchaufførerne

Arkivfoto.

2. marts 2020 - 01:43

Det er en meget tilfreds formand for DTL Kran Blok Erfa, adm. direktør Jan Kjelgaard, Avas, som konstaterer, at opfordringen til at udarbejde og introducere en kraninstruks nu er gennemført, og at der også udsendes en miniguide som vejledning til instruksen.

 

»Jeg ser med stor tilfredshed på resultatet af idéen om en kraninstruks, der blev til et mål på det første styregruppemøde tilbage i februar 2018, og som betød, at vi ved årsmødet i januar kunne udsende den første version af kraninstruksen. Nu følger der en mini-guide til instruksen, og det er et stort og flot arbejde, som de to styregruppemedlemmer Morten Gade, Knud Gade A/S, og Bo Anker Schou, BAS Kraner A/S, har præsteret over de forløbne to år med resten af styregruppen som sparringspartnere, hvor Selina Dravnfeldt, der er marketing- og redaktionsmedarbejder hos DTL-Danske Vognmænd har stået for layoutet, siger Jan Kjelgaard.

»Nu håber vi, at medlemmerne og deres medarbejdere vil drage nytte af instruksen og miniguiden, og det ender ikke her, for hvis der er nogen, som har gode ideer, så vil vi gerne høre om det,« slutter DTL Kran Blok Erfas formand.

Læst i alt:

744 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger