6. august 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Så er der igen Sunds lastbilshow

6. august 2018 - 01:44

Der afholdes for 4. gang lastbilshow i Sunds. Der er igen i år en super opbakning og vi kan melde fuld hus med omkring 76 lastbiler tilmeldt og en venteliste. Vi har rigtig mange gengangere som har været med fra starten, men i år finder vi også mange nye tilmeldinger.

 

Sunds lastbilshow er et ekstra pift til det årlige kræmmermarked i Sunds som afholder sit marked for 26. gang. Arrangementet er et tiltag som Simon Holmsgaard fik ideen til, da han mente, der skulle ske lidt nyt til kræmmermarkedet. Han foreslog ideen til sin far Jacob Holmsgaard, der sidder i kræmmerudvalget, og som selv er chauffør til daglig. Showet er stille og roligt vokset fra 35 lastbiler til de 76 der er tilmeldt i år.

I løbet af weekenden holdes der en lille chaufførkonkurrence, hvor der tidligere har været konkurreret i hotdogspisning, surring mm.

Derudover bedømmes de tilmeldte lastbiler om bl.a. showets pæneste trækker, forvogn, Old timer over 10 år og publikums favorit.

 

Mød os på vores Facebook-side "Sunds Lastbilshow".

Læst i alt:

1924 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger