7. april 2022 - 14:12

App linkNu på Google Play

Sættevognstog med mælkeprodukter væltede i nat

Sættevognstog med mælkeprodukter væltede i nat

7. april 2022 - 14:12

Kl. 00.06 natten til torsdag fik politiet en melding om, at en lastbil var væltet på Tølløsevej nordøst for Ugerløse, så en ambulance var sendt til uheldsstedet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


På uheldsstedet kunne politiet konstatere, at et sættevognstog var væltet om på sin højre side og nu lå på en cykelsti ved siden af kørebanen.
En 26-årig mand fra Fyn, der havde været fører af vogntoget, havde sammen med en passager lidt besvær med at komme ud af førerkabinen, men blev dog reddet ud. Passageren blev i den tilkaldte ambulance bragt til skadestuen til kontrol, men var sluppet med diverse knubs.


Politiet fik klarlagt, at chaufføren var kommet ud i rabatten med højre hjulpar, hvorefter lastbilen var væltet mod sin højre side ned på cykelstien.


Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken, som medførte afspærring af Tølløsevej mellem Bonderupvej i Ugerløse by og krydset Tølløsevej-Nyrup mod nord i forbindelse med bjærgningsarbejdet, der omfattede omlæsning af sættevognens mælkeprodukter inden bjærgning af vogntoget.

Læst i alt:

2028 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke