4. februar 2019 - 15:58

App linkNu på Google Play

SAWO overtager MTT i Viborg

4. februar 2019 - 15:58

MTT A/S, ejet af Poul Schou og Niels Olsen, er solgt til SAWO A/S pr. 1. april 2019.

 

»Vi har gennem de seneste år overvejet, at tiden aldersmæssigt er moden til et ejerskifte af virksomheden. Vi vil gerne sikre en god arbejdsplads for vore medarbejdere, samt fortsat levere service i topklasse til vore kunder i transportbranchen,« udtaler Poul Schou og Niels Olsen i en fælles udmelding i en pressemeddelelse.

 

Midtjysk Tip & Trailer Service A/S blev grundlagt i 1984. I 2004 skiftede virksomheden navn til MTT Truck Center A/S.

 

MTT udfører service og reparationer på trailere, anhængere, kærrer, kraner, hejs og tippelad samt lastbiler og beskæftiger i alt 8 medarbejdere, alle specialister indenfor dette virkeområde.

Poul Schou og Niels Olsen forsætter i nuværende roller med ansvar for værkstedsdrift og lager samt administration.

 

SAWO overtager samtlige medarbejdere, og fortsætter på adressen i Viborg, samtidig med at der udvides på serviceområdet med en komplet udstyret servicebil og tilførsel af yderligere serviceopgaver.

 

Endvidere vil der fremover blive foretaget opbygninger af lastbiler med kran, krog- og wirehejs samt tippelad. Virksomheden vil blive det midtjyske center for klargøring og servicering af alle de kendte NOPA produkter.

 

»Vi er rigtig glade for at aftalen er kommet i stand med MTT A/S. Både grundet deres kompetencer, som passer utrolig godt til vores virksomhed, men også på grund af deres placering på landkortet. Vi har længe gerne villet åbne en afdeling i dette område, så det kan blive nemmere for kunderne i Midtjylland at få deres produkter serviceret,« udtaler Ivan Chrost, adm. direktør for SAWO.

Læst i alt:

1622 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger