15. juni 2020 - 12:28

App linkNu på Google Play

Sawo overtager Vandborg Karosserifabrik

Sawo overtager Vandborg Karosserifabrik

15. juni 2020 - 12:28

Sawo A/S har overtaget Vandborg Karosserifabrik A/S i Lemvig.

 

Vandborg har rødder tilbage til 1913 og har været familieejet i 107 år – senest af fjerde generation, Michael Gade Nielsen, som altså nu har solgt virksomheden til Sawo.

 

»Det er en god køber, der kan udvikle virksomheden, så det er den bedste løsning. Vi ville kunne have fortsat på den gamle måde, men der ville samtidig også opstå nogle udfordringer, og så er det ikke sikkert, denne mulighed ville være her til den tid,« siger Michael Gade Nielsen ifølge folkebladetlemvig.dk.

 

Baggrunden for salget er bl.a. de nye EU-regler om syn, godkendelse og dokumentation for opbyggere. Reglerne træder i kraft 1. januar 2022.

Michael Gade Nielsen fortsætter i firmaet som sælger, og Søren Kallesø overtager den daglige drift af det, som nu er en afdeling af Sawo på Merkurvej i Lemvig med 35-40 medarbejdere.

 

Søren Nielsen – far til Michael Gade og tredje Vandborg-generation – har også solgt bygningerne i Lemvig til Sawo. Og han støtter op om, at det var et godt tidspunkt at sige ja til købstilbuddet fra Sawo.

 

»Det har jeg fået tidligere, uden jeg har ment, det var det rigtige. Men i den nuværende situation var det bedst at slå til. Jeg kunne erfare under forhandlingerne, at det ville være den rigtige ejer, og at der vil komme noget godt ud af det,« siger Søren Nielsen til avisen.

Læst i alt:

1120 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger