13. november 2020 - 11:31

App linkNu på Google Play

Scandlines sejler fortsat planmæssigt og fragter flere lastbiler

Scandlines sejler fortsat planmæssigt og fragter flere lastbiler

13. november 2020 - 11:31

På grund af corona-krisen er der midlertidigt indført restriktioner for indrejse til Danmark og Tyskland. Mens antallet af personbiler falder i takt med, at antallet af restriktioner stiger, oplever Scandlines positiv udvikling i fragtsegmentet.

 

Scandlines sejler fortsat planmæssigt på begge ruter mellem Danmark og Tyskland, ligesom BorderShops i Puttgarden og Rostock er åbne hver dag. For første gang siden corona-krisens begyndelse i foråret transporterer Scandlines mere end 10.000 fragtenheder om ugen på Rødby-Puttgarden.

 

- I uge 43 transporterede vi 10.056 fragtenheder og i uge 45 blev det til 10.282. Det er første gang siden corona-krisens start i foråret, at vi fragter mere end 10.000 lastbiler om ugen på Rødby-Puttgarden. På Gedser-Rostock har vi siden september ligget over sidste års niveau, fortæller Gerald Lefold, managing director freight sales hos Scandlines.

Scandlines er en del af den kritiske infrastruktur, da rederiet hver eneste dag transporterer vigtige varer som medicin og fødevarer mellem Skandinavien og det europæiske fastland. Scandlines sejler derfor fortsat planmæssigt på begge ruter.

 

Private som erhvervsmæssige rejser med ophold under 24 timer i Tyskland er fortsat mulige uden registrering, karantæne og test.

Læst i alt:

692 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger