Scania

22. november 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Gaven fra vognmanden er en spritny Scania S 650

22. november 2018 - 01:44

Vognmand Per Andersen fra Nordvestsjælland har netop fået leveret en ny Scania S 650 8X4*4 med JOAB L24 kroghejs. Det er dog chauffør – og søn – Thomas Andersen, der får fornøjelsen af den nye Scania, da bilen er en 30 års fødselsdagsgave.

 

Den nye Scania er en konceptbil, hvilket betyder, at den er færdigopbygget med kroghejsudrustning på JOAB-fabrikken i Göteborg. Samarbejdet mellem Scania og JOAB betyder, at Scania kan tilbyde vognmænd med behov for kroghejs en løsning med faste specifikationer, fast pris og hurtig levering, da opbyggertiden kun er fire uger inklusive komplet lakering i kundens ønskede farver.

 

Indendørs er der ikke sparet på komforten i det store S-førerhus med normal taghøjde og sovekabine. Det er blandt andet udstyret med V8-læderpakke, Premium-stole, 7” skærm med navigation og DAB radio samt LED lyspakke. Derudover er bilen udstyret med alt i Scanias sikkerhedssystemer – AEB, LDW og ACC.

Den nye 650’er er færdigopbygget og klargjort af Scanias opbyggerafdeling i Ishøj, der blandt andet har monteret komplet aluminiumsafdækning med lukning af førerhusophæng, arbejdslys og blitzblink på fronten, taget og bag førerhuset, tryklufthorn, lysskilt og LED fjernlygter.

 

Det er Auma Autolakering i Frederikssund, der har stået for lakeringen af bilen i de karakteristiske røde-hvide firmafarver – og for at fuldføre bilens look, er instrumentbord og dørsider også lakeret røde. FL Buur Design i Vrå har stået for førerhusindretningen med knappolstring og busplys i klassisk stil.

 

Læst i alt:

3569 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger