Scania

11. oktober 2019 - 02:12

App linkNu på Google Play

Vognmanden

580 heste til Vestsjælland

11. oktober 2019 - 02:12

Vognmand Olaf Jensen, Svinninge vest for Holbæk, har hentet en ny Scania R 580 6x2 hos Scania i Holbæk.

 

Den nye trækker er opbygget hos Scanias opbyggerafdeling i Vojens, og bilen er bl.a. udstyret med en luftforskydelig skammel, eloxeret dørk i aluminium i fuld bredde og over bagenden, trekanter mellem bagskærmene med opbevaring, hanebro under hytten, integrerede arbejdslygter, LED-lysskilt og blitzbro.

 

Albjerg's Maskintec i Stenstrup har monteret hydraulikanlæg på bilen og specieltilpasset en ny walkingfloor-trailer med suge-blæseanlæg til den nye trækker.

Masser af udstyr

Indvendigt er det store R-førerhus udstyret med bl.a. chauffør+pakke, lædersæder i versionen Premium V8 med ventilation og varme, V8-læderrat, elektrisk opvarmede og justerbare spejle, klimaanlæg, oliefyr med start via Scanias FMS-app, infotainmentpakke, køleskab og opbevaring på bagvæg.

Udstyrslisten inkluderer også forskellige chaufførkomfort- og sikkerhedssystemer som Opticruise-automatgear, retarder, adaptiv fartpilot med active prediction, LDW (kørerbaneafvigelse) og AEB som er avanceret nødbremsefunktion.

 

Service og dækning

Olaf Jensen har tilvalgt en Scania-serviceaftale, baseret på Scanias skræddersyede service-koncept. Med en skræddersyet serviceaftale får vognmanden udført serviceeftersyn efter behov og ikke efter antal kørte kilometer. Derudover har Olaf Jensen tilkøbt Scanias udvidede drivlinedækning, som gælder i ti år.

Læst i alt:

53 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger