Scania

21. september 2018 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

650 heste til 10-årig jubilar

21. september 2018 - 02:20

Chauffør Lars-Erik Iversen havde i sommers 10 års jubilæum hos Stenager Transport, Skibby på vestsiden af Roskilde Fjord. I den anledning blev den trofaste chauffør i sidste uge fejret med en ny Scania R 650 8x4 4 med wirehejs fra Sawo.

 

Den nye og meget veludstyrede bil er blandt andet udstyret med Premium-stole, V8-læderpakke, retarder, Premium-radio med navigation, bak- og læssekamera, dørsider med V8-logo og LED-lys. Derudover er bilen indrettet med gardiner og måtter fra FL Buur.

Sawo og Laugensens Autolakereri

Den nye 650’er er opbygget hos Sawo, og Laugesens Autolakereri i Ringsted har stået for lakeringen i de karakteristiske Stenager-farver. Scania i Frederikssund står for klargøring, og Scanias lastbilsælger Jes Cramer-Petersen overdragede bilen til den spændte jubilar.

 

Stenager Transport har aftaler på alle firmaets biler, hvorfor der også er tegnet en seksårig fuld reparationsaftale på Lars-Eriks nye bil. Med Scanias reparationsaftaler har virksomheden altid et overblik over de faste månedlige omkostninger, og den undgår derfor uventede udgifter.

Abonnement på fartskriver

Som noget nyt har Stenager Transport også tegnet et fartskriverabonnement med trådløs overførsel på den nye bil. Sådan et abonnement indsamler information fra fartskriveren og førerkortet, og giver virksomheden indsigt i chaufførens aktivitet og køretøjsbrug.

 

Med abonnementet følger adgang til Scanias fartskriverportal, hvor de overførte filer lagres, og hvor virksomheden bl.a. kan se rapporter over chaufførens aktiviteter og følge op på eventuelle overtrædelser. Servicesælger Jesper Sørensen står for salg af reparationsaftale og fartskriverabonnement.

Læst i alt:

42 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger