Scania

15. juli 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

650 heste til Brønderslev-vognmand

15. juli 2020 - 01:44

Brdr. Sand I/S i Brønderslev har netop fået leveret en ny Scania R 650 B8x4, der er opbygget med Sawo-wirehejs, bagmonteret beslag for en ældre men velholdt, aftagelig HIAB-kran samt VBG-træktøj til en 3-akslet kærre.

 

Virksomheden drives i dag af brødrene John og Bo Sand, der overtog den fra deres far Birger Sand. Førstnævnte tager sig af entreprenøraktiviteterne og sidstnævnte tager sig af vognmandsdelen. Virksomheden har afdelinger i både Brønderslev og Løkken, og blandt aktiviteterne er grave-, nedbrydnings- og anlægsarbejde, udlejning af containere, kran- og entreprenørkørsel, levering af strandsand samt ikke mindst transport og opstilling af badehuse på Løkken og Blokhus Strand.

 

»Selvom jeg indimellem kører med tunge læs, ved jeg godt, at en V8’er på 650 hk er at skyde gråspurve med kanoner, men jeg lod mig sgu rive lidt med. Jeg valgte den nu også for at vise vores gamle far respekt. Han er stadig Scania-mand, og jeg har haft ham med ude og køre nogle gange i den nye V8’er. Dét nyder han virkelig,« siger Bo Sand.

Peter Munkholm fra Stiholt stod for leveringen.

Læst i alt:

1666 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger