Scania

23. november 2018 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

650 hestes Scania til 30-årig søn

23. november 2018 - 02:25

En spritny Scania S 650 8x4 4 med Joab L24 kroghejs.

Dét er gaven, som vognmand Per Andersen, Undløse i Nordvestsjælland, giver til sin chauffør og søn Thomas Andersen på dennes 30 års fødselsdag.

 

Konceptbil

Den nye Scania er en konceptbil, hvilket betyder, at den er færdigt opbygget med kroghejs på Joab-fabrikken i Göteborg.

Samarbejdet mellem Scania og Joab betyder, at Scania tilbyder vognmænd med behov for kroghejs en løsning med faste specifikationer, fast pris og hurtig levering, da opbyggertiden kun er fire uger, inklusive komplet lakering i kundens ønskede farver.

Masser af udstyr

Indendørs er der ikke sparet på komforten i det store S-førerhus med normal taghøjde og sovekabine. Det er blandt andet udstyret med V8-læderpakke, Premium-stole, 7 tommer stor skærm med navigation og DAB-radio samt LED-lyspakke. Derudover er bilen udstyret med alt i Scanias sikkerhedssystemer – AEB, LDW og ACC.

 

Den nye 650’er er færdigopbygget og klargjort af Scanias opbyggerafdeling i Ishøj, der blandt andet har monteret komplet afdækning i aluminium med lukning af førerhusophæng, arbejdslys og blitzblink på front, tag og bag førerhuset, tryklufthorn, lysskilt og LED-fjernlygter.

Rødt og hvidt

Auma Autolakering i Frederikssund har lakeret bilen i firmaets rød-hvide farver – og for at fuldføre bilens look er instrumentbord og dørsider også lakeret røde. FL Buur Design i Vrå leverer førerhusets knappolstring og busplys i klassisk stil.

Vognmand Per Andersen tilvælger en femårig Scania Service- & Reparationsaftale, baseret på Scanias skræddersyede service-koncept. Dermed udføres serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter et fast antal kilometer. Bilen finansieres hos Scania Finans.

Læst i alt:

92 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger