Scania

21. september 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Den første af de nye til Alfred Nielsen

21. september 2018 - 01:43

Det var en stor dag, da Alfred Nielsen fik leveret deres første model fra Scanias nye lastbilgeneration. Vognmandsfirmaet fra Smidstrup havde valgt en Scania R 500 6X2 opbygget med Palfinger-kran.

 

Bilen, der er købt til at udføre forskellige typer af opgaver, er konstrueret således, at den både kan køre som trækker og forvogn. Hovedsageligt skal bilen dog bruges til at køre med asfalt, hvorfor der er blevet bygget en aftagelig kasse bagpå, der kan bruges de steder, hvor det ikke vil være muligt at have en sættevogn med.

 

Bilens udstyrsliste er lang, og tæller blandt andet Scanias læderpakke, 7” display, stort infotainment, kaffemaskine og LED-lygter. Derudover har BJ Autopolstring i Padborg indrettet førerhuset, der er stylet med knappolstring i klassisk stil.

Alfred Nielsen har tilvalgt en Maintenance-serviceaftale baseret på Scanias skræddersyet service-koncept. Aftalen kører de næste otte år. Med en skræddersyet service-aftale får virksomheden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter antal km. Serviceintervallet baseres på de data, der sendes til Scania-værkstederne fra den monterede Communicator-boks i køretøjet. Med i handlen følger også otte års reklamationsret på drivlinen. Det er servicesælger Thomas Grønfeldt, der har stået for salg af serviceaftale.

Vognmandsfirmaets nye bil er finansieret gennem Scanias eget finansieringsselskab Scania Finans.

 

Den nye bil er opbygget af KLC i Kolding, og Noerlak i Vamdrup har lakeret bilen i typiske Alfred Nielsen-farver. Scania Vojens har stået for klargøring, og Salgskonsulent Dennis Knudsen stod for overdragelsen af bilen.

Læst i alt:

2579 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke