Scania

27. juli 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

En af de sidste 5’ere

27. juli 2018 - 01:44

Der er jo nogen, der skal holde samfundet i gang, selv om solen bager og temperaturerne sniger sig op på 30 grader - eller mere.

 

Blandt dem er Stiholts lastbilsælger Christian Pedersen og hans kunde, Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S i Hjørring, der har sendt en ny Scania R 520 LB8x4 ud at køre på de nordjyske veje.


Den nye Scania er en af de sidste i Scanias klassiske ”5-serie”, som Stiholt leverer, inden ”Next Generation Scania” tager helt over. Men hvilken én. Bilen er opbygget efter alle kunstens regler med Palfinger PK34.002SH-kran med seks hydrauliske udskud monteret af Stiholt i Hjørring samt Sawo CLS326-S-3W wirehejs med 20 tons ophalerkapacitet og 22 tons tipkapacitet monteret af Sawo i Nørresundby. Hejset er beregnet til 6-meter containere, og opbygningen omfatter desuden udskydelig bagkofanger samt VBG træktøj til kørsel med påhængsvogn eller kærre.

 

Chauffør valgte sort læderindtræk og rødt plys


Vennelyst er en stor ingeniør- og entreprenørforretning i Hjørring med ca. 250 medarbejdere. Virksomheden råder over 12 egne lastbiler til kran-, container- og slamsugeropgaver. Den nye bil erstatter en veltjent Scania R 500 LB8x4 med godt ti år på bagen og skal bl.a. beskæftiges med kørsel for trælasthandlere, almindelige containertømninger samt intern transport af Vennelysts eget materiel.


Chauffør på bilen er Jacob Jensen, der blandt andet kan glæde sig over sort læderindtræk samt klassisk rød ”busplys” i hvileafdelingen bag sæderne i CR16-førerhuset, hvor han kan tage sig en slapper på den integrerede hvilebriks. Han har også fået opbygget bilen med en masse praktiske detaljer, som gør arbejdsdagen nemmere.


Af hensyn til driftssikkerheden og økonomien på den lange bane har Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S valgt at tegne en 8-årig serviceaftale på den nye Scania R 520 inkl. udvidet reklamationsret på drivlinen.

Læst i alt:

3258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger