Scania

30. marts 2022 - 12:00

App linkNu på Google Play

Tre lækre nye S'ere til Boxit

30. marts 2022 - 12:00

For et par år siden leverede Stiholt endnu en super-Scania til Boxit - en S 730 B8x2.

 

Den var med Scanias største S-førerhus, den på det tidspunkt stærkeste V8’er på 730 hk, den kraftigste GRSO925R-gearkasse med Retarder samt en udstyrsliste, der var længere end de 7 hydrauliske udskud på lastbilens Palfinger PK65002 SH-kran.

 

Og nu har Christian Nielsen, der er grundlægger og ejer af BOXIT, gjort det igen - han har skabt hele tre nye super-Scania til kørsel med de karakteristiske 20’ flytte-, opbevarings- og køle-/frysecontainere, som BOXIT er kendt for at udleje over hele Danmark. Blandt kunderne er både private, håndværkere og erhvervsvirksomheder, der bl.a. bruger containerne til flytning af indbo, opbevaring af værktøj og byggematerialer, eksternt lager mm.

Containerne skal naturligvis transporteres standsmæssigt, og med firmaets nyeste Scania’er kan det næsten ikke blive større. Den seneste levering består nemlig af to Scania 730 S B8x2*6 og en tilsvarende 660 S, og dermed er flåden nu oppe på syv Scania-vogntog, der alle er skræddersyet efter samme opskrift: 4-akslet forvogn med 3-akslet kærre, stor Palfinger-kran på forvognen og udstyret med alt, hvad hjertet kan begære af komfort- og sikkerhedsudstyr.

 

Når Boxit leverer sine udlejningscontainere skal de tit løftes langt ind på en byggegrund eller over en høj hæk, og ofte er de helt eller delvis lastet med indbo, værktøj, byggematerialer o.lign. Derfor er de udstyret med de kraftige 65 t/m Palfinger-kraner, der f.eks. kan løfte en tom 20-fods container ud på næsten 20 meter. Og endelig fungerer bilerne også som rullende reklamer for BOXIT, og så gør det jo ikke noget, at de ser lidt godt ud.

Boxits tre nye S’ere er opbygget med kran, lad og kærre hos FKB (Fyns Karosseri Byg) i Odense, mens KB Sprøjtelakering i Harken syd for Hjørring har malet alle herlighederne. Endelig har FL Buur i Vrå kastet glans over førerhusenes interiør, inden Stiholt i Aalborg har klargjort det hele til levering.

 

Det er Stiholts markedschef Jens Holger Pedersen, der har leveret både de tre nye og de tidligere Scania til BOXIT.

 

Læst i alt:

7679 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke